Kétszeresére bővül a CityZenben a Doktor24

News

OLVASÁSI IDŐ: < 1 PERC

Kétszeresére bővül a CityZenben a Doktor24

A Doktor24 megduplázta korábban bérelt területét a ConvergenCE által vagyonkezelt és üzemeltetett CityZen irodaházban. Magyarország egyik piacvezető egészségügyi magánszolgáltatója eddigi 1280 m2-es iroda– és rendelőterületét most további 1475 m2-rel növelte meg, így összesen már 2755 négyzetmétert tudhat magáénak a népszerű Váci út épületben.

Az alap-, járó- és fekvőbeteg-ellátást, prevenciót, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt is kínáló cégcsoport 2017-ben költözött a CityZenbe. Az első emeleten betegellátást folytató eddigi rendelőjük mellett az újonnan bérelt, második emeleti területeket központi irodájuk idén áprilisban vette birtokba. A Doktor24 ügyfeleinek tájékoztatását és irányítását a földszinti lobbyban a közelmúltban kialakított, saját recepció is segíti.

Lancz Róbert, a Doktor24 vezérigazgatója a bővülés kapcsán elmondta: „A Doktor24 Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő magánegészségügyi szolgáltatója, csapatunk országosan egyre több helyszínen folyamatosan bővül. Növekvő szervezetünkhöz pedig egyre nagyobb ’back office’-ra van szükségünk. A CityZen irodaházzal maximálisan elégedettek vagyunk; színvonala és elhelyezkedése miatt kézenfekvő volt, hogy adminisztratív munkatársaink számára itt alakítunk ki új munkateret.”

Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója hozzátette: „Mindig nagy öröm számunkra, ha egy bérlőnk annyira elégedett, hogy szerződéshosszabbítás mellett bővül is. Nagyszerű visszajelzés számunkra, hogy a Doktor24 továbbra is megtisztel bizalmával bennünket és az irodaházunkat. A CityZen kitűnő elhelyezkedésének és széles körű szolgáltatásainak köszönhetően kellemes és hatékony munkahelyet, valamint magas presztízsű vendégfogadó környezetet biztosít az ide költöző cégek számára. Mindezeket bérlői fókuszú üzemeltetésünk és rugalmas bérbeadói hozzáállásunk emeli még magasabb szintre.”

Hírek

News
A ConvergenCE kiemelt figyelmet fordít a társadalmi fenntarthatóságra, ezen belül is az akadálymentességre. Az általuk üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square irodaházak már 2020-ban, az elsők között szerezték meg az Access4you tanúsított helyszín minősítését.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda
News
A ConvergenCE befektetői által megvásárolt és újrapozícionált ingatlanok esetében mindig cél a kiváló minősítések megszerzése, a legkorszerűbb technológiák alkalmazása és az ügyfélközpontú szolgáltatáscsomag kialakítása. A 2008-ban alakult ODD Consulting Kft. az „A” kategóriás, kiváló BREEAM minősítéssel rendelkező CityZen Irodaház harmadik emeletén bővítette csapatát, így a Váci úti épület elérte 100 százalékos kihasználtságát.
News
A világ egyik legnagyobb tejfeldolgozójának hazai SSC leányvállalata újabb hosszú távú szerződéssel fejezte ki elégedettségét

Kapcsolat