Kétszeresére bővül a CityZenben a Doktor24

News

OLVASÁSI IDŐ: < 1 PERC

Kétszeresére bővül a CityZenben a Doktor24

A Doktor24 megduplázta korábban bérelt területét a ConvergenCE által vagyonkezelt és üzemeltetett CityZen irodaházban. Magyarország egyik piacvezető egészségügyi magánszolgáltatója eddigi 1280 m2-es iroda– és rendelőterületét most további 1475 m2-rel növelte meg, így összesen már 2755 négyzetmétert tudhat magáénak a népszerű Váci út épületben.

Az alap-, járó- és fekvőbeteg-ellátást, prevenciót, diagnosztikát, gyógyítást és rehabilitációt is kínáló cégcsoport 2017-ben költözött a CityZenbe. Az első emeleten betegellátást folytató eddigi rendelőjük mellett az újonnan bérelt, második emeleti területeket központi irodájuk idén áprilisban vette birtokba. A Doktor24 ügyfeleinek tájékoztatását és irányítását a földszinti lobbyban a közelmúltban kialakított, saját recepció is segíti.

Lancz Róbert, a Doktor24 vezérigazgatója a bővülés kapcsán elmondta: „A Doktor24 Magyarország egyik legdinamikusabban növekvő magánegészségügyi szolgáltatója, csapatunk országosan egyre több helyszínen folyamatosan bővül. Növekvő szervezetünkhöz pedig egyre nagyobb ’back office’-ra van szükségünk. A CityZen irodaházzal maximálisan elégedettek vagyunk; színvonala és elhelyezkedése miatt kézenfekvő volt, hogy adminisztratív munkatársaink számára itt alakítunk ki új munkateret.”

Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója hozzátette: „Mindig nagy öröm számunkra, ha egy bérlőnk annyira elégedett, hogy szerződéshosszabbítás mellett bővül is. Nagyszerű visszajelzés számunkra, hogy a Doktor24 továbbra is megtisztel bizalmával bennünket és az irodaházunkat. A CityZen kitűnő elhelyezkedésének és széles körű szolgáltatásainak köszönhetően kellemes és hatékony munkahelyet, valamint magas presztízsű vendégfogadó környezetet biztosít az ide költöző cégek számára. Mindezeket bérlői fókuszú üzemeltetésünk és rugalmas bérbeadói hozzáállásunk emeli még magasabb szintre.”

Hírek

News
Újabb zöld mérföldkőhöz érkeztünk! Örömmel jelentjük be, hogy a budapesti üzleti negyed szívében található CityZen irodaházunkban megnyitott a GreenLine autómosó, amely innovatív szolgáltatásaival tovább erősíti irodaházunk elkötelezettségét a fenntarthatóság mellett.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda
News
A világhírű Tech Mahindra magyarországi fióktelepe 2016 óta veszi igénybe a kiemelkedő lokációval rendelkező CityZen szolgáltatásait. Az irodaház egyik legnagyobb bérlője újabb hosszú távú szerződést írt alá az épület tulajdonosaival. Az OTIS egy évvel később érkezett a Váci útra, 2017 óta bérlője az “A” kategóriás, kiváló BREEAM minősítéssel rendelkező irodaháznak. Az épülettel és annak szolgáltatásaival kapcsolatos elégedettségüket ők is a bérleti szerződésük meghosszabbításával fejezték ki.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda
News
A ConvergenCE kiemelt figyelmet fordít a társadalmi fenntarthatóságra, ezen belül is az akadálymentességre. Az általuk üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square irodaházak már 2020-ban, az elsők között szerezték meg az Access4you tanúsított helyszín minősítését.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda

Kapcsolat