Ismét hosszú távú bérleti szerződést kötött a FrieslandCampina SSC-je a CityZenben

News

OLVASÁSI IDŐ: < 1 PERC

Ismét hosszú távú bérleti szerződést kötött a FrieslandCampina SSC-je a CityZenben

A világ egyik legnagyobb tejfeldolgozójának hazai SSC leányvállalata újabb hosszú távú szerződéssel fejezte ki elégedettségét az “A” kategóriás, kiváló BREEAM minősítéssel rendelkező CityZenben. A székhelyét 2017 óta a Váci úti irodaházban üzemeltető, 38 országban fiókteleppel rendelkező vállalat közel 3000 négyzetméteren folytatja magyarországi tevékenységét.

A FrieslandCampina tevékenysége a következő négy piacorientált üzleti csoportra oszlik: az étellel és itallal foglalkozó üzletág, a beszerzés és értékesítés területe, az összetevőket és az egészséges táplálkozást átölelő részleg, valamint az étrend-kiegészítőkre fókuszáló szekció. A holland székhelyű cég közel 17000 tejtermelővel rendelkezik Belgiumban, Németországban és Hollandiában.

„A pozitív visszajelzések hatalmas örömmel töltenek el, főként, ha egy nemzetközileg elismert, a világ több, mint száz országába szállító óriás vállalat tüntet ki minket bizalmával, az egy különösen jóleső érzés.” – emelte ki Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. „A kiváló lokációval és prémium szolgáltatásokkal rendelkező CityZen Irodaház közel negyedét bérli a holland székhelyű élelmiszergyártó. A szerződés hosszútávú meghosszabbítása egy újabb fontos mérföldkő a ConvergenCE életében.”

„A FrieslandCampina cégcsoport 38 országban közel 24000 munkavállalót foglalkoztat.” – emelte ki Michael Mak, a FrieslandCampia Service Center EMEA Kft. ügyvezetője. „Fontos számunkra, hogy munkatársaink a legjobb körülmények között végezhessék munkájukat, így logikus és egyértelmű döntés volt, hogy továbbra is a kiválóan megközelíthető CityZen Irodaházban maradjunk. Ezúton köszönöm a rugalmasságot és a bérlő fókuszú hozzáállást, melyet a ConvergenCE részéről az elmúlt években és a tárgyalások alatt tapasztaltunk.”

Hírek

News
A ConvergenCE kiemelt figyelmet fordít a társadalmi fenntarthatóságra, ezen belül is az akadálymentességre. Az általuk üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square irodaházak már 2020-ban, az elsők között szerezték meg az Access4you tanúsított helyszín minősítését.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda
News
A ConvergenCE befektetői által megvásárolt és újrapozícionált ingatlanok esetében mindig cél a kiváló minősítések megszerzése, a legkorszerűbb technológiák alkalmazása és az ügyfélközpontú szolgáltatáscsomag kialakítása. A 2008-ban alakult ODD Consulting Kft. az „A” kategóriás, kiváló BREEAM minősítéssel rendelkező CityZen Irodaház harmadik emeletén bővítette csapatát, így a Váci úti épület elérte 100 százalékos kihasználtságát.
News
A világ egyik legnagyobb tejfeldolgozójának hazai SSC leányvállalata újabb hosszú távú szerződéssel fejezte ki elégedettségét

Kapcsolat