Az OTIS újra a CityZen mellett döntött

News

OLVASÁSI IDŐ: < 1 PERC

Az OTIS újra a CityZen mellett döntött

Az OTIS Felvonó Kft. meghosszabbította szerződését a ConvergenCE által vagyonkezelt és üzemeltetett CityZen irodaházban. A felvonó- és mozgólépcsőgyártó amerikai OTIS Elevator Company hazai leányvállalataként itthon is piacvezető cég a prominens Váci úti épületben közel 900 négyzetméteres irodát bérel.

Ványi Sándor, az OTIS ügyvezetője a hosszabbítással kapcsolatban így nyilatkozott: „Munkatársaink jól érzik magukat a CityZenben, ahol ügyfeleinket is magas presztízsű környezetben fogadhatjuk. Az épület elhelyezkedése és szolgáltatásai is nagyszerűek, ezért, valamint a ConvergenCE rugalmas, bérlőfókuszú hozzáállásának köszönhetően természetes volt, hogy továbbra is itt maradunk.”

Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója hozzátette: „Mindig nagyon örülünk, ha munkánk gyümölcseként a bérlőink újra a házaink mellett döntenek. Bérbeadóként és üzemeltetőként is hosszú távú partneri viszonyt igyekszünk kiépíteni az ügyfeleinkkel. A siker számunkra egyet jelent az ő elégedettségükkel.”

Hírek

News
Újabb zöld mérföldkőhöz érkeztünk! Örömmel jelentjük be, hogy a budapesti üzleti negyed szívében található CityZen irodaházunkban megnyitott a GreenLine autómosó, amely innovatív szolgáltatásaival tovább erősíti irodaházunk elkötelezettségét a fenntarthatóság mellett.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda
News
A világhírű Tech Mahindra magyarországi fióktelepe 2016 óta veszi igénybe a kiemelkedő lokációval rendelkező CityZen szolgáltatásait. Az irodaház egyik legnagyobb bérlője újabb hosszú távú szerződést írt alá az épület tulajdonosaival. Az OTIS egy évvel később érkezett a Váci útra, 2017 óta bérlője az “A” kategóriás, kiváló BREEAM minősítéssel rendelkező irodaháznak. Az épülettel és annak szolgáltatásaival kapcsolatos elégedettségüket ők is a bérleti szerződésük meghosszabbításával fejezték ki.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda
News
A ConvergenCE kiemelt figyelmet fordít a társadalmi fenntarthatóságra, ezen belül is az akadálymentességre. Az általuk üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square irodaházak már 2020-ban, az elsők között szerezték meg az Access4you tanúsított helyszín minősítését.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda

Kapcsolat