Az ODD Consulting bővülésével elérte a teljes kihasználtságot a CityZen

News

OLVASÁSI IDŐ: < 1 PERC

#cityzen

Az ODD Consulting bővülésével elérte a teljes kihasználtságot a CityZen

A ConvergenCE befektetői által megvásárolt és újrapozícionált ingatlanok esetében mindig cél a kiváló minősítések megszerzése, a legkorszerűbb technológiák alkalmazása és az ügyfélközpontú szolgáltatáscsomag kialakítása. A 2008-ban alakult ODD Consulting Kft. az „A” kategóriás, kiváló BREEAM minősítéssel rendelkező CityZen Irodaház harmadik emeletén bővítette csapatát, így a Váci úti épület elérte 100 százalékos kihasználtságát.

Az ODD Consulting 2008 óta foglalkozik villamos fogyasztásmérők nagykereskedelmével. A Kína 500 legnagyobb vállalata közé tartozó AUX kínai konszern leányvállalatával, a NINGBO Sanxing Electric céggel való stratégiai együttműködés új távlatokat nyitott a magyar gazdasági társaság előtt. Az ODD 2015-re a háztartási és a smart fogyasztásmérők terén piacvezető lett Magyarországon. A kezdetektől a folyamatos innovációra, a legújabb technológiák alkalmazására és fejlesztésére nagy hangsúlyt fektető budapesti cég hasonló kritériumokkal keresett bővülési területet az ünnepek előtt.

„Az állandó fejlődés, a szolgáltatásaink minőségének folyamatos kontrollja és emelése ugyanúgy hozzátartozik mindennapjainkhoz, mind a partnereink teljes körű kiszolgálása.” – emelte ki Házas Gábor, az ODD Consulting ügyvezető igazgatója. „Fontos volt, hogy hasonló szemlélettel találkoztunk a ConvergenCE-nél is az egyeztetések során. A CityZen Irodaház elhelyezkedése, szolgáltatásainak magas szintű minősége pedig még inkább megkönnyítette a döntéshozatalt.”

„A mi szakmánkban akkor a legboldogabb az ember, ha a kiadott négyzetméterek nagysága ilyen mértékű ügyfélelégedettségről ad visszacsatolást” – értékelte a szerződéskötést Papp-Vas Dóra, a ConvergenCE bérbeadási igazgatója. „ Az ilyen visszajelzések még inkább megerősítenek minket abban, hogy helyes irányba haladunk, és továbbra is a szolgáltatásaink sokszínűségére, minőségére és bérlőink maximális kiszolgálására kell helyeznünk a hangsúlyt. A teljes kihasználtság egyben hatalmas felelősség is, könnyen kényelmessé teheti az embert, ezért különös figyelmet fordítunk a visszajelzésekre, az aktuális piaci trendekre és a megjelenő legújabb technológiákra.”

Hírek

News
Újabb zöld mérföldkőhöz érkeztünk! Örömmel jelentjük be, hogy a budapesti üzleti negyed szívében található CityZen irodaházunkban megnyitott a GreenLine autómosó, amely innovatív szolgáltatásaival tovább erősíti irodaházunk elkötelezettségét a fenntarthatóság mellett.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda
News
A világhírű Tech Mahindra magyarországi fióktelepe 2016 óta veszi igénybe a kiemelkedő lokációval rendelkező CityZen szolgáltatásait. Az irodaház egyik legnagyobb bérlője újabb hosszú távú szerződést írt alá az épület tulajdonosaival. Az OTIS egy évvel később érkezett a Váci útra, 2017 óta bérlője az “A” kategóriás, kiváló BREEAM minősítéssel rendelkező irodaháznak. Az épülettel és annak szolgáltatásaival kapcsolatos elégedettségüket ők is a bérleti szerződésük meghosszabbításával fejezték ki.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda
News
A ConvergenCE kiemelt figyelmet fordít a társadalmi fenntarthatóságra, ezen belül is az akadálymentességre. Az általuk üzemeltetett CityZen, ZenGarden és Kálvin Square irodaházak már 2020-ban, az elsők között szerezték meg az Access4you tanúsított helyszín minősítését.
#cityzencityzenirodahazvaciutiroda

Kapcsolat